AtlasZvířat.cz

Ve zkratce

  • Český název
  • Orel východní
  • Latinský název
  • Haliaeetus pelagicus

Známé také jako

  • orel kamčatský
  • orel bělokřídlý
  • orel Stellerův

Taxonomie

Říše:živočichové
Kmen:strunatci
Podkmen:obratlovci
Třída:ptáci
Podtřída:letci
Řád:dravci
Čeleď:jestřábovití
Druh:orel východní

Váhy a míry

  • Délka:
  • od 86,5 do 105 cm
  • Rozpětí křídel:
  • od 203 do 241 cm
  • Hmotnost:
  • od 4,9 do 9 kg

Biologická data

  • Délka života:
  • od 4 do 5 roky

Stav ohrožení

  • Ohrožen

Mapa výskytu

vyskyt

Facebook

Orel východní (fotogalerie)

 <<< Předchozí  všechny  Následující >>> 
Orel východní
Hodnocení fotografie:
Fuj!Wow!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hodnotilo: 2 uživatelů
Průměrné hodnocení: 1.5

Na fotografii: Orel východní
Zdroj: Anna Valová
Popis fotky: Orel východní
 <<< Předchozí  všechny  Následující >>>