AtlasZvířat.cz

Ve zkratce

  • Český název
  • Pes šedý
  • Latinský název
  • Pseudalopex vetulus

Taxonomie

Říše:živočichové
Kmen:strunatci
Podkmen:obratlovci
Třída:savci
Řád:šelmy
Čeleď:psovití
Rod:pes
Druh:pes šedý

Váhy a míry

  • Délka:
  • 60 cm
  • Délka ocasu:
  • 30 cm
  • Hmotnost:
  • od 2 do 4 kg

Biologická data

  • Počet mláďat:
  • 2 - 4

Stav ohrožení

  • Neohrožen

Mapa výskytu

vyskyt

Facebook

Pes šedý (fotogalerie)

Nebyl vybrán žádný soubor k nahrání
Počet fotek k profilu Pes šedý ve frontě: 0

Fotky od uživatelů

Nahraj foto:
Zdroj/Autor:
Popis:
Vyfoceno kde?:
(strana 1/0)