AtlasZvířat.cz

Ve zkratce

  • Český název
  • Goral východní
  • Latinský název
  • Naemorhedus caudatus

Taxonomie

Říše:živočichové
Kmen:strunatci
Třída:savci
Řád:sudokopytníci
Podřád:přežvýkaví
Čeleď:turovití
Rod:goral 
Druh:goral východní

Váhy a míry

  • Výška v kohoutku:
  • od 50 do 70 cm
  • Délka:
  • od 95 do 130 cm
  • Délka ocasu:
  • od 7 do 20 cm
  • Hmotnost:
  • od 22 do 35 kg

Biologická data

  • Délka březosti:
  • 6 měsíců
  • Počet mláďat:
  • 1
  • Délka života:
  • 17 let

Stav ohrožení

  • Ohrožen

Facebook

Goral východní (fotogalerie)

Nebyl vybrán žádný soubor k nahrání
Počet fotek k profilu Goral východní ve frontě: 0

Fotky od uživatelů

Nahraj foto:
Zdroj/Autor:
Popis:
Vyfoceno kde?:
(strana 1/0)